Geschiedenis

Oprichting in Hoogstraten

GORIS bvba werd opgericht in Hoogstraten in 1992, ca. 25 jaar ervaring en ondertussen meer dan 10.000 klanten, zowel bij nieuwbouw, poort-renovaties, automatisaties en onderhoud van garagepoorten. Steeds was er aandacht voor kwaliteit, details en onderhoud op termijn, wat resulteerde in een constante groei. GORIS is zich vooral gaan toeleggen op prive-garagepoorten en het onderhoud ervan en/of herstellingen ervan of bij schades.

Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken op basis van de poortsystemen die we beschikbaar hebben. Renovatie van metalen kantelpoorten is onze specialiteit en met weinig zij- en bovenruimte ruimte, meestal zonder kap- en breekwerk aan de muren en vaak met méér doorrijhoogte en doorrij breedte na uitvoering.

Wij leveren vooral aan particulieren maar ook veel aan architecten / leveranciers / aannemers /constructeurs van ramen en deuren in pvc/aluminium/hout. Zij maken dan de ramen en deuren en wij de garagepoort in motief en RAL-kleur zoals klant dat zelf wenst.

U vindt op de website verschillende oplossingen van garagepoorten en automatisaties, U vindt ervaringen in ons gastenboek of je bekijkt foto's van realisaties van verschillende situaties.