GORIS BVBA - Visie Afdrukken E-mail

GORIS Garagedeuren bvba werd opgericht in 1992 en heeft meer dan 25 jaar ervaring en ondertussen ca. 10.000 klanten, zowel in nieuwbouw of renovaties of het onderhoud van garagepoorten en automatisaties. Altijd was er aandacht voor kwaliteit en details en onderhoud op termijn, wat resulteert in een constante groei van onze omzet. We zijn ons gaan specialiseren in prive-garagepoorten en het onderhoud ervan of herstellingen bij schades. Voor elke situatie kunnen wij vast een mooie en betaalbare oplossing uitwerken.

***************************************************************

Erkend dealer & verdeler van oa. Hörmann en ADK/VKS-poorten, Ryterna, Berner en Sommer poortopeners, maar ook uw service-contact voor andere merken van poorten en poortopeners.

***************************************************************

Ons uitgebreid aanbod van verschillende poortmotieven en inbouwoplossingen, zorgen ervoor dat we veelvuldig actief zijn voor veel raam- constructeurs (hout-pvc-alu-ramen), aannemers en architecten, maar meestal rechtstreeks voor particulieren. Verder beschikken wij over een grote verscheidenheid aan onderdelen en wisselstukken voor verschillende merken van garagepoorten en poortopeners.

***************************************************************

Een nieuwe garagepoort is ongetwijfeld één van de beste investeringen aan uw woning op lange termijn, tenminste als u kiest voor de juiste kwaliteit van garagepoort. Maximale aandacht voor opbouw, afwerking, stabiliteit, duurzaamheid, inbraakveiligheid (met groot belastingvoordeel - van ca 80 à 125 €/poortopener door een geïntegreerde optilbeveiliging) bij een Berner/Hormann poortopener zijn enkele eigenschappen die voor een garagepoort belangrijk zijn.

***************************************************************

Filmpjes automatisaties vindt u achter de link van YOUTUBE (ook bovenaan dit scherm)

 

Product Zoeken

Winkelmandje

VirtueMart
Uw mandje is momenteel leeg.

Nieuwsbrief

Garagedoors.be
Trykkeri SEO Renault
Adami Konference CMS